Andropoz Satış Elemanı, pazarlamacı Erkan Uyanıksoy kimdir? Netflix'te 7 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan Andropoz dizisinde Satış Elemanı, Pazarlamacı, karakterine hayat veren Erkan Uyanıksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erkan Uyanıksoy kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Andropoz Satış Elemanı, pazarlamacı, Erkan Uyanıksoy kimdir? Netflix'te 7 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan Andropoz dizisinde Satış Elemanı, Pazarlamacı, Tezgahtar karakterine hayat veren Erkan Uyanıksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Erkan Uyanıksoy kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

 

Andropoz Satış Elemanı, pazarlamacı, Erkan Uyanıksoy kimdir?

 

Erkan Uyanıksoy kimdir? Erkan Uyanıksoy 1980 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Eğitimini 2002'de Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde, 2007 yılında Bilkent Tiyatro bölümü oyunculuk ana dalında, 2007 yılında Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümü Çocuk Tiyatrosu, 2011 yılında Kopenhag’daki The Commedia School’da fiziksel tiyatro okulunda tamamlamıştır. 2006 yılında Elif Temuçin ve Firuze Engin ile birlikte Tiyatro Bereze’yi, 2012 yılında ise MishMash International Theatre Company’i Elif Temuçin ve Paivi Raninen ile birlikte kurmuştur. Okan Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Instagram’da erkanuyaniksoy ismiyle paylaşımlarına devam eden Erkan Uyanıksoy’un bu mecrada 964 takipçisi bulunmaktadır.