Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün oğlu ve yeğenleriyle kameralara yansırken, oğlu Burak'ın gözündeki morluk dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün oğlu ve yeğenleriyle kameralara yansırken, oğlu Burak'ın gözündeki morluk dikkat çekti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün oğlu ve yeğenleriyle kameralara yansırken, oğlu Burak'ın gözündeki morluk dikkat çekti. 

 

Alişan, önceki gün oğlu Burak ve kızı Eliz ile birlikte Levent'te objektiflere yansıdı. Oğlunun yüzündeki morluğa dikkat çeken ünlü şarkıcı, Burak'ın ufak bir kaza geçirdiğini belirtti. Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Eşi Buse Varol ile boşanacakları yönünde çıkan haberlerle gündemde olan şarkıcı Alişan, önceki gün çocukları Burak ve Eliz ile birlikte Levent'te görüntülendi.

 

 

"UFAK BİR KAZA OLDU”

 

Merhum kardeşi Selçuk Tektaş'ın çocuklarını okuldan almaya geldiğini ifade eden Alişan'ın oğlunun sağ gözünün altındaki morluk dikkatlerden kaçmadı. Burak'ın ufak bir kaza geçirdiğini söyleyen ve düştüğünü belirten ünlü şarkıcı, "Maalesef ufak bir kaza oldu, düştü." dedi.

 

"O KONULARI KONUŞMAYALIM”

 

Kızı Eliz'i kucağından indirmeyen Alişan, kameralar karşısında çocuklarıyla oynamayı ihmal etmedi. "Buse'nin işi vardı, o yüzden bakıcılarla geldim." diyen Alişan, eşiyle boşanacağı yönündeki haberlerle alakalı ise konuşmak istemedi. Ünlü isim, "O konuları konuşmayalım, her yerde karşılaştık ve konuşmadım. Teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

 

ŞARKILI MESAJ!

 

Ardından oğluna yönelen Alişan, "Haydi oğlum, senden bir şarkı istiyorum. Geçen defa söylemedin. Sen seviyorsun ya, Ece Mumay'ın 'Peri' şarkısını söyle. 'Gelmem geri, geri...' olanı söyle." dedi. Burak'ın yine isteksiz olmasıyla şarkı isteği suya düşen Alişan, "O zaman Tarkan'dan 'Geççek' şarkısını söyle..." diyerek, yine mesaj verdi. Çocuklarıyla birlikte bir hayli keyifli vakit geçiren şarkıcı, "Sizden ricam; yeğenlerimi çekmeyin, onlar rahatsız oluyor." şeklinde konuştu.

 

MANİDAR İSTEK!

 

5 gün önce oğlunun şarkı söylediğini dile getiren ve Burak'tan 'Tükeneceğiz' adlı parçayı kameraların önünde seslendirmesini isteyen Alişan, "Okuldan aldım az önce, biraz yorulmuş. O yüzden konuşmuyor, basına tepkili olduğu için konuşmuyor." diyerek, herkesi güldürmüştü.

 

İşte 'Tükeneceğiz'in sözleri:

 

Ne böyle senle ne de sensiz
Yazık yaşanmıyor çaresiz
Ne bir arada ne de ayrı
Olmak imkansız hiç sebepsiz

Ne hayallerle ümitlerle
Mutlu olmaktı dileğimiz
Suçlu ne sensin ne de benim 
Şimdi sensizim sen de bensiz 

Bir an gelip de küllenince 
Yüreklerimiz dinlenince
Başka sevgilerde teselli bulunca
İşte biz o gün düşüneceğiz

Bir an gelip de küllenince
Yüreklerimiz dinlenince
Başka sevgilerde teselli bulunca
İste biz o gün düşüneceğiz

Etrafımızı sarıverecek 
Bir boşluk ki asla bitmeyecek
Her şey bir anda anlamsız gelecek
İşte biz o gun tükeneceğiz