Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün oğluyla ilgili gelen sert eleştirilerle ve yediği linçle ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün oğluyla ilgili gelen sert eleştirilerle ve yediği linçle ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün oğluyla ilgili gelen sert eleştirilerle ve yediği linçle ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu.

 

Linç bana antibiyotik gibi!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Alişan, önceki gün oğluyla ilgili gelen sert eleştirilerle ve yediği linçle ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Alişan oğlu Burak’ın televizyon karşısında masaj yapılırken çekilen fotoğraflarına gelen sert tepkilerle ilgili “Onunla ilgili açıklama yapmıştım. Zaten 6 ayda bir linç yiyorum. Linç artık bana antibiyotik, serum gibi geliyor. Bir linç yiyeyim de kendime geleyim durumuna getirdiler beni” dedi.