Bir dönem ATV'de sunduğu Siyaset Meydanı ve Ana Haber Bültenleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Ali Kırca önceki gün Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret ederken, son hali ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Bir dönem ATV'de sunduğu Siyaset Meydanı ve Ana Haber Bültenleri ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü gazeteci Alim Kırca önceki gün Fethiye Belediye Başkanı Ali Karaca'yı makamında ziyaret ederken, son hali ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaret etti!

 

Cumhuriyet gazetesinin haberine göre; Türk televizyonlarının ünlü haber spikerlerinden Ali Kırca, yıllar sonra ilk kez görüntülendi. Haber spikerliği yanı sıra hazırladığı Siyaset Meydanı programı ile de televizyona damga vuran Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti. O görüntüler, sosyal medyada gündem oldu. Türkiye'de bir döneme damga vuran haber spikerleri arasında yer alan Ali Kırca, uzun süredir kameralardan uzakta yaşıyordu. Uzun süredir görünmeyen 73 yaşındaki Ali Kırca, yıllar sonra yeniden gündem oldu. Ali Kırca'nın gündem olan fotoğrafı, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyareti sırasında çekildi. Ali Kırca, Belediye Başkanı Alim Karaca'ya misafirperverliği için teşekkür etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, Kırca'nın Türkiye'de haber sunuculuğu denildiğinde akla ilk gelen isimler arasında yer aldığını söyledi. Kırca'ya nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür eden Karaca, "Samimi ziyareti ve sohbetiyle bizleri onurlandırdı" diye konuştu.

 

İşte Ali Kırca'nın son hali;