Survivor'ın renkli isimlerinden Aleyna Kalaycıoğlu, Doğukan Göngör ile olan samimi fotoğraflarını yalanlamıştı. Konuyla ilgili soruları yanıtlayan Kalaycıoğlu, sert ifadeler kullandı.

 

tv100'de yer alan habere göre; Aleyna Kalaycıoğlu, oyuncu Doğukan Göngör ile Çeşme’de görüntülenmişti. Samimi görüntüler veren Güngör ve Kalaycıoğlu kafaları karıştırmıştı. Yaşananların ardından Kalaycıoğlu konuyla ilgili sessizliğini bozarak aşk iddialarını yalanlamıştı. Survivor Aleyna, "Bu saatten sonra arkadaşım da değil. Aramda bir şey olması imkânsız" demişti." diyerek net bir çizgi çekti. 

 

"BU ARALAR YOĞUNUM”

 

Aleyna Kalaycıoğlu, önceki akşam Kuruçeşme'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Kız arkadaşıyla yemek yiyen Kalaycıoğlu, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Genç şarkıcı, "Bu aralar yoğunum, yarın da konserim var. O arada boşluk yakaladım ve arkadaşımla oturmak istedim. Kalan boşluğumda genelde ailemle vakit geçiriyorum" dedi. Geçtiğimiz günlerde annesi ve kardeşini İstanbul'a taşıyan Kalaycıoğlu, "Onları gerçekten çok özlüyordum. Benimle birlikte olmaları enerji katıyor. Aile her şeydir. Herkes gider, onlar kalır. Eve döndüğünüzde yanınızda onlar oluyor. En zor anınızda yanınızda onlar oluyor. İnşallah herkes ailesine önem verir" ifadelerini kullandı.

 

"BİRİSİ OLURSA KARŞISINIZA ÇIKARIRIM”

 

Aşk hayatı hakkında yöneltilen sorulara da yanıt veren ünlü isim, "Sürekli birileriyle adım geçiyor ama hayatımda kimse yok. Ailem karşısında kötü hissediyorum kendimi. Yazılıp çizilmesi beni mutsuz ediyor. Birisi olursa karşınıza çıkarırım" şeklinde konuştu. Çeşme tatilinde Doğukan Güngör’le şezlongdaki fotoğrafları çok konuşulan Aleyna Kalaycıoğlu, "Doğukan arkadaşımın arkadaşı. Plajda birlikteydik, telefondan görüntü gösterirken kolunu atmış ve öyle bir görüntü çıkmış. Bu saatten sonra arkadaşım da değil. Aramda bir şey olması imkânsız" demişti