Al Sancak Sabri Kandemir Melih Özdoğan kimdir? TRT'de yayınlanan Al Sancak dizisinde Sabri Kandemir karakterine hayat veren Melih Özdoğan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Melih Özdoğan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Fenoreporter olarak araştırdık. Cevaplar haberimizde..

 

Al Sancak Sabri Kandemir Melih Özdoğan kimdir? TRT'de yayınlanan Al Sancak dizisinde Sabri Kandemir karakterine hayat veren Melih Özdoğan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Melih Özdoğan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Fenoreporter olarak araştırdık. Cevaplar haberimizde..

 

 

Al Sancak Sabri Kandemir Melih Özdoğan kimdir?

 

Melih Özdoğan kimdir? Melih Özdoğan 1989 yılında dünyaya gelmiştir. Yaşamını İstanbul’da sürdüren oyuncu Melih Özdoğan günümüzde 33 yaşındadır. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde ve Tiyatro Atölyesi'nde oyunculuk eğitimiyle eğitim hayatını tamamlamıştır. Instagram’da melihozdogağnn ismiyle paylaşımlarına devam eden Melih Özdoğan’ın bu mecrada 173K takipçisi bulunmaktadır. Daha önce Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan oyuncu kariyerine Al Sancak dizisiyle devam etmektedir.