Youtube'da yayınladığı "Gör Beni" isimli programında birbirinden ünlü isimleri konuk ederek hayatlarının başka bir yönüne ayna tutan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, programının yeni bölümünde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ı konuk ederken kendisi Ak Parti'nin gerçekten troll ordusu olup olmadığını sayı vererek ifade etti.  

 

Youtube'da yayınladığı "Gör Beni" isimli programında birbirinden ünlü isimleri konuk ederek hayatlarının başka bir yönüne ayna tutan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, programının yeni bölümünde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ı konuk ederken kendisi Ak Parti'nin gerçekten troll ordusu olup olmadığını sayı vererek ifade etti. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, programının yeni bölümünde Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal'ı konuk ederken kendisine hayatına dair bilinmeyenleri sordu. 

 

2009 yılında MKYK üyesi olarak siyasete başladım! 

 

Armağan Çağlayan'ın "Gör Beni" isimli programına konuk olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal "Siyasete nasıl atıldınız?" sorusuna verdiği yanıtta "Benim çok sevdiğim dostum Erol Olçok ile 1992 yılında tanıştım. Daha sonra AK Parti kurulduktan sonra Erol Bey ile beraber bazı projelerde bulunmuştuk, seçim kampanyaları. 2007 yılında Recep Tayyip Erdoğan ile sayın Cumhurbaşkanımızla tanıştım. Kampanya sunumunu yapmamı istemişti Erol Bey o zaman tanışmıştım. 2009 yılında da sayın Cumhurbaşkanımız bana MKYK'da görev alıp almayacağımı sordu ben de onur duyarım dedim ve 2009 yılında MKYK üyesi olarak siyasete girdim." şeklinde konuşarak nasıl siyasete girdiğini anlattı. 

 

2 Milyon 100 bin kişiyle sosyal medyadayız! 

 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal Armağan Çağlayan'ın "Peki gerçekten troll ordusu diye birşey var mı?" sorusuna "Hayır" diye yanıtlarken sosyal medyada bu kadar güçlü olmalarının sebebini "Biz Ak Parti olarak sadece 2 milyon 100 bin teşkilat mensubumuzla gerçek kişiler olarak sosyal medyada bulunuyoruz. Onun dışında ‘no-name' hesaplar ya da Ak Parti ile ilgisi olmayan hesaplar, bunlarla herhangi bir bağ oluşturmuyoruz. Fakat ‘trollük' dediğimiz şey bir kimlik değil, bir davranış biçimi. Bu ‘troll' dediğimiz davranış biçimi; kendisini İYİ Parti'li, kendisini MHP'li, kendisini CHP'li, kendisini Ak Parti'li olarak tanımlayan insanlarda da ortaya çıkabilir" ifadeleriyle açıkladı. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.