Brezilya’nın Sao Paulo kentinde 16 yaşındaki bir genç polisi arayıp annesini, babasını ve kızkardeşini öldürdüğünü haber verdi. Katliamın nedeni: Cep telefonunun yasaklanması. Üstelik katliamdan sona 3 cesetle 3 gün boyunca evde tek başına yaşadı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Genç çocuk katliamı polis olan babasının beylik silahıyla gerçekleştirdi. 57 yaşındaki babası, 50 yaşındaki annesi ve 16 yaşındaki kız kardeşi bu katliamda hayatlarını yitirdiler. Bir tartışma sonrası ailesi cep telefonuna el koyunca bu cinayetleri işlemişti! En tüyler ürpertici ayrıntı şu: Çocuk aslında evlatlıktı.

 

Cinayetleri şöyle anlattı: “Önce babamı sırtından vurdum. Hemen öldü. Daha sonra üst kata çıktım. Kızkardeşimi yüzünden tek kurşunla vurup öldürdüm. Yeniden aşağıya indim, annemin eve dönmesini bekledim. Gelince onu da vurup öldürdüm.”

 

Polis soruşturmasına göre, 16 yaşındaki genç 3 gün boyunca 3 cesetle evde kaldı. Bu 3 gün boyunca spor salonuna gidip vücudunu geliştirecek sporlar yaptı, bir fırına gidip ekmek aldı Polislere, “O kadar öfkeliydim ki, annemin cesedini, ölümünün ertesi günü sırtından bir çok kez bıçakladım” dedi.

 

Brezilya’da 18yaşından küçükler çocuk mahkemesinde yargılanıyorlar. O nedenle 16  yaşındaki genç de çocuk mahkemesinde cinayet, kendisine ait olmayan bir silahı kullanmak ve  annesinin ölüsünü bıçakladığı için bir cesedin vücut bütünlüğüne zarar vermek suçlarından yargılanacak