Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay ise Instagram adresinden yaptığı açıklamada ayrılığı doğrulamıştı. Mert Ramazan Demir de doğruladı. Öte yandan Yalı Çapkını dizisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

 

OnurAkayMedya'nın haberine göre, Yakışıklı ve başarılı oyuncu Mert Ramazan Demir, ayrılık iddialarının ardından yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti. Ünlü isim fotoğraflarını paylaşıp 'Ne halim varsa gördüm.' notunu düşmüştü. Tatilden dönen oyuncu ayrılıkla ilgili ilk kez konuştu.

 

DOĞRULADI!

 

Afra Saraçoğlu ile yaşadığı büyük aşkla magazin gündeminden düşmeyen Mert Ramazan Demir, Saraçoğlu ile birbirilerini takipten çıktıktan sonra ilk kez Cihangir'de görüntülendi. Tatilden İstanbul'a dönüş yapan Demir bu sefer de Cihangir'de görüntülendi.

 

tv100 Magazin Hattı'ndan Doğukan Rişvan'ın özel haberine göre; "tatil yaramış" dedirtecek kadar keyifli haliyle dikkat çeken ünlü oyuncu basın mensuplarıyla da sohbet etti. Set sorularından sonra gelen Afra Saraçoğlu ayrılığı konusu hakkında sessizliğini bozan Mert Ramazan Demir "Her şey gördüğünüz, bildiğiniz gibi" diyerek ilk kez ayrılığı doğruladı.

 

Ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay ise Instagram adresinden yaptığı açıklamada ayrılığı doğrulamıştı. “Kıskanç insanlar” göndermesi yapan Akay, “Maalesef ki Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir ayrıldı! Aslında bu büyük aşkı etraflarındaki kıskanç insanlar bitirdi” ifadelerini kullanmıştı. Öte yandan Yalı Çapkını dizisinde yeni sezon hazırlıkları devam ederken senarist değişikliği haberi geldi. Dizinin yeni senaristi H. Zeynep Bonçe oldu. Bonçe, daha önce de Sefirin Kızı ve Ateş Kuşları gibi projelerde yer almıştı. Star TV'nin cuma akşamlarına damga vuran dizisi Yalı Çapkını, 7 Haziran akşamı 73. bölümüyle sezon finali yapmıştı. Diziye, Halis Ağa'nın şaşırtan planı ve "Seyran öldü mü?" sorusu damga vurmuştu.