Geçtiğimiz yıldan beri küs olan Hülya Açıkgöz ile kardeşi Hadise Açıkgöz'ün kavgası sürerken, geçtiğimiz günlerde ablası Hülya Açıkgöz'ün Hadise ilgili sosyal meyda sayfasından yaptığı açıklama gündem oldu. 

 

Geçtiğimiz yıldan beri küs olan Hülya Açıkgöz ile kardeşi Hadise Açıkgöz'ün kavgası sürerken, geçtiğimiz günlerde ablası Hülya Açıkgöz'ün Hadise ilgili sosyal meyda sayfasından yaptığı açıklama gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla gündem yaratmayı başarana Hülya Açıkgöz ile kardeşi Hadise Açıkgöz'ün kavgası sürerken, geçtiğimiz günlerde ablası Hülya Açıkgöz'ün Hadise ilgili sosyal meyda sayfasından yaptığı açıklama gündem oldu.

 

Kardeşler arasında bitmek tükenmeyen bir savaş var sanki...

 

Hadise'nin geçtiğimiz sene arasının açıldığı ablası Hülya Açıkgöz, dün sosyal medya hesabından doğum günü olan kardeşi için "Ben konuşursam Hadise Türkiye'ye adım atamaz" diyerek kafaları karıştırdı. Hülya Açıkgöz bu sözlerinin “Hadise vergi mi kaçırıyor” diye sosyal medyada yer bulmasının ardından yeni bir açıklama yaptı: “Tarafıma sorulmuş bir soruya verdiğim yanıtın ailevi ilişkilerimize çekilmesinden dolayı duyduğum rahatsızlık üzerine bu bilgilendirmeye ihtiyaç duydum.’ İfadelerini kullandı