Ülkemizde son dönemde iyiden iyiye artış gösteren kadına şiddet vakalarında hergün yeni bir haber gündeme gelirken, gelen son haber sosyal medyada yok artık dedirtti. 21 yaşındaki Berfin Özek, asitle saldırısına uğradığı eski erkek arkadaşı Ozan Çeltik ile evlendi.

 

Ülkemizde son dönemde iyiden iyiye artış gösteren kadına şiddet vakalarında hergün yeni bir haber gündeme gelirken, gelen son haber sosyal medyada yok artık dedirtti. 21 yaşındaki Berfin Özek, asitle saldırısına uğradığı eski erkek arkadaşı Ozan Çeltik ile evlendi. Son dönemde yaşanan kadına şiddet vakalarıyla ilgili sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyürken, gelen son haber sosyal medyada yok artık dedirtti. 21 yaşındaki Berfin Özek, asitle saldırısına uğradığı eski erkek arkadaşı Ozan Çeltik ile evlendi.

 

21 yaşındaki Berfin Özek, asitle saldırısına uğradığı eski erkek arkadaşı Ozan Çeltik ile evlendi. Çeltik hakkındaki şikâyetinden vazgeçen Özek, "Ozan'ı seviyorum, onunla evlenmek istiyorum, bu yüzden şikayetimden vazgeçiyorum" demişti.

 

İşte o anlar;